Uuendamine käsil

Viimane pool aastat on siin olnud küllaltki vaikne. Seda ikka selle va ajapuuduse tõttu.

Aga nüüd on jõuluaeg käes ja natuke rahulikum olukord ning sai järjekordselt ettte võetud vanade võlgade likvideerimine. Seega katsun nüüd jõulude ja aastavahetuse jooksul saidid ära uuendada – seda nii sisu kui ka ehk tehnilise poole pealt.

Alustan galeriidest ja sealt edasi muud saidid. Selle kõige tulemusena võivad mõned uudised ja jutud ilmuda vales järjekorras – mõni asi on siia juba ammuilma kirjutatud, aga pole lihtsalt avaldatud. Seega tuleb peasaidi jälgimisel olla natuke tähelepanelikum. 😉

PS. Kuna teenusepakkuja ei suuda kvaliteetset teenust pakkuda, võib juhtuda, et sibola.ee lõpulised aadressid pole 100% kättesaadavad. Loodan, et miskit sellist ei juhtu, aga internetimaailm on juba kord selline kohati ettearvamatu ja garanteerida ei saa seal miskit.